Välkommen till Vasaköket!

Restaurangen är öppen mellan 10.45 – 13.10

I Vasaköket är maten 60 procent ekologisk, år 2023 ska all mat vara ekologisk, och lagad med omtanke och respekt för råvaran, för dig som äter och för miljön.

Meny Vecka 7

Måndag 11 Feb
Dagens rätt                                   Kinagryta med sojafärs, bambuskott serveras med kokt ris
Dagens extra                                Krämig linsgryta serveras med kokt ris
Dagens gröna                               Wokade pasta med färska grönsaker

Tisdag 12 Feb
Dagens rätt                                   Kycklinggryta serveras wokade bulgur
Dagens extra                                Omelett med grönsaker serveras med hemkokt ketchup
Dagens gröna                               Falafelplättar på gula ärtor serveras med kokt potatis och vitlökssås

Onsdag 13 Feb
Dagens rätt                                   Panerad sejfilé med friskremouladsås serveras med kokt potatis
Dagens extra                                Lasange med timjan och härliga örter
Dagens gröna                               Auberginegryta med bönor serveras med matvete

Torsdag 14 Feb
Dagens rätt                                   Ekologisk pannkaka med hemkokt sylt
Dagens extra                                Ärtsoppa med fläsk och senap
Dagens gröna                               Zucchiniplättar med tzatziki serveras matvete

Fredag 15 Feb
Dagens rätt                                   KÖKETS VAL
Dagens extra                                KÖKETS VAL
Dagens gröna                               KÖKETS VAL

Veckans soppa                            Ängasoppa med hembakat bröd och rostade frön

Varje dag serveras flera rätter, varav minst ett alternativ är GRÖNT. Salladsbord efter säsong, ekologisk hårt bröd med bordsmargarin, ekologisk mjölk och vatten ingår i alla måltider.

Läs mer om Måltidsservice och vårt arbete på www.maltidsservice.uppsala.se

Gilla och följa oss på Instagram vasakoket_uppsala